29 december

Fest blåsan är fixad och skorna med. Kvällen har kartlagts och det är bara att njuta av de sista dagarna på detta året. Tänk att vi sedan tar studenten, åker till Cypern och jag till USA!
Nyårsafton firas hos min underbara väns pojkvän i Onsala men innan dess ska jag vara med mina favorit tjejer och BC och äta middag och mysa. Kvällen lär och jag hoppas att den blir oförglömlig.
Imorgon vankas det 50-års kalas för mamma och festligheterna är redan igång.

Love/johanna

26 december

Hade en mycket trevlig kväll igår med ebba och många fler. Träffade många gamla vänner men tyvär så blev det lite för mycket folk på ett sådant litet ställe så jag bestämde mig för att dra mig hemmåt. Men ingen ro får man för det. Klockan halv nio står mamma och bankar på dörren. Så det vara bara till att bege sig till kungsmässan för lite mellandags-rea-shopping.
Fick med mig lite för mycket hem, men å andra sidan var det saker jag "behövde".


25 december

Alltid lika underbart med julafton. Vaknade runt 12 slaget vilket är mycket ovanligt för mig att göra en ledig morgon och upptäckte att mycket av den fina snön var borta. Inget annat att göra än att sätta sig framför tv,n och njuta av Grinchen. Sedan var det lunch och därefter begav jag mig till jobbet i tre timmar för att tjäna guld.
Väl hemma runt tio var det äntligen dags för julklappsöppning. Fick mig en riktigt regäl svart mysig matta till mitt rum så bara var sååååå fin.
Ikväll väntar en härlig kväll men min kära Ebba och de efterlängtade Emelie och Lisa!!

/J

22 december

Kände att jag behövde lite förnyelse i mitt rum så flyttade in ytterligare en säng idag. Ligger och gottar mig med en film och det enda sälskapet är en mugg te. Ligger och tänkter på hur skönt det skulle vara att bara sova hela lovet och inte jobba? För imorgon väntar ännu mera jobb och på julafton blir det inte mycket mys med familjen heller för att jag ska jobba, jobba, jobba! Men man kan inget annat göra än att se fram emot januari då lönen ska betalas ut.
Jag och mor min var på bio idag och såg den nya filmen Avatar. Kan vara en av mina nya favoriter. Den bara måste ses. Så himla bra gjord och allt, jag bara älskade den!!!!


19 december

Lov, Lov underbara lov.
Ska passa på att ta mig en tur till Kungsmässan idag och ta med min kära mor för att handla de sista julklapparna som jag snart börjar få lite dåligt samvete över att jag inte köpt än. Men hoppas att det är värt att släpa sig ut i kylan.
En hemsk vecka är över och det är bara en termin kvar, sedan tar vi studenten och jag åker till USA. Hur mycket längtar jag inte! Funderar på att fylla i de där sista papprerna någon gång i veckan så att jag kan börja välja vilken familj jag vill bo hos. Tänk att varje dag i ett år vakna upp i LA med solen i ögonen och slippa ta på sig tjocka dunjackor, mössa och vantar. Känns nästan som att jag är på väg till himlen!! LÄNGTAR

Ikväll väntar det födelsedagsfirade för Jacob och Filip där man tydligen måste vara utklädd till något som har med julen att göra. Mitt val blev lucia, men vi får se om jag lyckas.


pusspuss

15 december

Gissa om jag blev glad idag när Amanda kom och gav mig ett jätte fint armband från Pearls For Girls, precis det jag tittat på! Bättre vän får man leta länge efter.
Kändes skönt att bli lite uppiggad, har grävt ner mig i skolan och hittar inte ut! Men på fredag är det över och jag ska inte röra en fena på hela tre veckor, super skönt!

Lägger upp lite bilder från lördagen då jag var ute i kungsbacka med Moa och Ebba.








11 december

Äntligen är Idol över, det har varit en pest och pina att behöva titta på det efter att (den genenligen rätta vinnaren) Mariett åkte ut. Men ett stort grattis till Erik som vann, och vist hade han en snygg kavaj.

Tog en tur till frissan efter skolan där jag fick mitt hår slingat och ompysslat, alltid uppskattat!
Kvällen har spenderats hemma med mamma, Idol, film och mys med en liten katt sovandes i mitt knä. Kändes skönt att för en gångs skull kunna vara hemma en helg, men lugn och ro har jag inte än jobbar till 21 imorgon och måste ladda inför mattenationella C på torsdag, uuuuuuuusch vad jag drar mig för det.

Har äntligen bäddat ner min smällheta kropp under det kalla täcket. Snälla låt febern gå över snart!!! Hoppas alla får en god natts sömn



9 december

Alla ni som tyckte att sylt var en dålig och töntig ide kan ju köra upp något. För vi vann bästa affärsplan i Halland idag! KAn dagen börja bättre?
 Glöm inte att hålla koll på GT som vi kommer vara med i imorgon och Norra Halland.
Nu satsar vi mot stockholm och SM!
Bara Bär UF

Stort grattis till Emelie och Lisa som kom snäppet bakom oss, hehe!




7 december

Just nu tar skolan upp större delen av mitt liv. 10 saker kvar innan man kan få ta det lugnt under julen. Här kommer lite bilder från lärdagen som spenderades på Blvd.

 




3 december

Sitter hemma och njuter av det ena programet efter det andra. Först väntade Mammas pojkar och nu Glee, kan en torsdagskväll bli bättre?
Idag var det äntligen dags för min halkkörning på Stora holm. I början var jag jättenervös när jag satte mig i Volvon för att SJÄLV köra iväg ut på den isiga banan. Men efter ett tag släppte nervositeten och det var faktiskt riktigt rolig. Längtar tills jag kan ta bilen själv och köra iväg måste jag säga!!
Måste säga att jag tycker synd om dom i klassen som pinades på marknaden i dag, har varit med om det själv och kan säga att det är en sak jag inte gör en gång till.


RSS 2.0