29 november



Möttes av detta kortet imorse. Där hade vi en liten notis i Kungsbacka profilen från när vi var på marknaden.
Gårdagen var fullspäckad med skoj. Det började med mina favorit tjejer på middag hos Johanna Edman med pasta carbonara innan det bara av till Mingel. Och måste säga att det blev lite trångt där inne, inte något jag direkt är förtjust i.
Snart kommer mamma då hon inhandlat glögg och annat gott.

 



/ Johanna


25 november

Lön, lön, lön! Äntligen kom den efterlängtade lönen som hamnade på en hyffsad nivå. Så nu blir det shopping för hela slanten.
Gårdagen gick som väntat, jätte bra. Det var uppet hus på Lindälv och såklart var vi på platts.
Vi stod från 17-19.30 då vi kände för att plocka ihop och dra oss hem. Fick även lite possetiv respons av andra elever på skolan som också håller på med UF-företag. "det är ni det går så bra för" fick vi höra ett flertal gånger. Ganska uppmuntrande!
Nästa torsdag är det julmarknad på torget som gäller så hoppas du komemr och hälsar på oss. Ikväll väntar grace anatomy, men först Naturkunskap mixat med Marabo.




23 november

Sitter hemma med lite tända ljus på mitt rum framför datorn och lyssnar på musik samtidigt som jag varvar med naturkunskap. Lyssnar på några väldigt bra låtar som jag starkt rekomenderar för den som är musiksugen. Iris med The goo goo dolls, och slide med samma band.
 Imorgon väntar öppet hus på Lindälv då vi ska stå och sälja lite söt sylt. Det väntar också en ledig dag från skolan imorgon, vilket ska bli riktigt skönt. Laddar upp med en bra film nu till kvällen bara trivs i mitt fina rum.

Till helgen väntar utgång i kungsbacka då den nya restaurangen/nattklubben öppnar i staden. Först väntar middag på Esters med mina favorit tjejer. Gäller bara att hitta något fint att klä sig i, vilket brukar vara ett problem nu förtiden då jag blivit mer och mer kräsen. Men ser iallafall fram emot kvällen väldigt mycket.



smakprov på mitt nystylade rum!

22 november

Känner att jag kanske halkat efter lite med bloggandet men ska försöka ta mig i kragen nu. Igår hade jag en shopping dag med Daniel. Det blev både det ena och andra men fick tag på en riktigt fin tunica och en sjal (bild finns nedanför). Daniel fick med sig ett par nya skor hem.
Idag firar dessutom jag och Daniel 2 år och 3 månader, inte för att vi firar det längre men tyckte att det kunde nämnas.
Idag väntar mer shopping med mamma som alltid uppskattas.

Lördagskvällen spenderades hos Ebba där det väntade middag med tacos och glasstårta och sedan begav vi oss mot Mingel, som var som det brukar vara! Saknade mina andra tjejer som låg hemma i  kräksjuka med mera.
Känner att sängen skriker till mig, så får nog ta och säga god natt!




13 november



Filmen var grymt bra och borde ses av alla. Imorgon vankas det valpar och matte (mindre kul)! Nästa fredag blir det bio igen, denna gången min efterlänktade New Moon.

Dröm sött /Johanna

12 november

Äntligen är affärsplanen inskickad och vårat bidrag till tävlingen "månadens UF-företag". Gårdagen ägnades till att pussla ihop våran affärsplan. klockan 15 ringde dom från jobbet, så jag fick dessutom ta mig ann ett tre timmars pass, men vad gör man inte för lite extra klirr i kassan. Imorgon väntar bio med min pojkvän "2012" som Daniel tydligen är helt galen i. Den handlar om att Mayaindianerna tror att världen går under 2012 om det nu är sant. Vi får inte hoppas det iaf.
Nu väntar en jätte god frukost på mig. Lägger upp några bilder från gårdagen och i höstas!















8 oktober

Sitter och puggar körteori som en iller. Jag har bestämt att jag SKA/MÅSTE klara första fasen idag, jag bara måste! Imorgon vankas det för bokföringsprov vilket jag inte är speciellt nervös för, de brukar ínte vara så komplicerade med Urban. Gjorde precis färdigt redovisningen till hälsopedagogiken på fredag. Mitt ämne är kärlkramp vilket jag tycket är ganska spännande.
Nu ska jag fortsätta leva mig in i en bilförares värld




¡Adiós! αντίο au revoir!


5 oktober

Kalla, kalla, kalla höst. tror jag ändrat min uppfattning om hösten från och med idag. Klockan ringde 06.00 på en dag då jag egentligen inte börjar förens 10.45. Trallade ner till marknaden för en hel dags sittande i duggande och kyla! Vi fick ialla fall sålt lite, så det känndes ju lite bättre. Vi kom dessutom med i tidningen IGEN denna gången Kungsbacka Profilen, så håll koll på oss.
Gick hem och lade mig i soffan då min söta katt smög upp och la sig så nära mig så man kan komma. Det var jätte mysigt tills Amanda ringde på klockan och tvingade upp mig.
I morgon hämptar pappa fyrhjuligen, just det jag och Daniel har bokat biljetter till New moon  de 20/11. Jippie
Nu känner jag att kudden ropar på mig,  hoppas ni kommer sova lika gott som mig! PUSS PUSS

/ Johanna

4 oktober

Dagen börjar med en helt vanlig matte lektion som jag inte fattar något av! hur nödvändigt är det då att vara där? dessutom när man inte får den hjälp man måste ha, eller jag måste ha. Den som hittade på Matte C kan inte precis ha alla hästar i stallet....
Men, men dagen fortsätter bra och jag och tjejerna har gjort klart alla burkar till imorgon. Det är nämligen marknad på torget imorgon som vi har tänkt att stå på, så om ni har vägarna förbi så är det varmt välkommet!
Min far ringde precis och hade en liten rolig nyhet. han har köpt en fyrhjuling, haha min pappa! Men det ska bli kul.
Ikväll väntar Grace och en varm kopp te för att koppla bort gårdagens prestation i Svenska nationella vilket inte gick speciell bra. Hoppas att det gick bättre för alla er där ute som också behöver dras med det.


bild från Rhodos i sommras

1 november

Äntligen är det dags att ta fram mössa, vantar och kila ner till stan för att hyra en härligt film men mysig söndagskväll i februari. Som jag längtat!
Oktober som normalt brukar vara en ganska tråkig månad har helt plötsligt växt till liv. Tillexempel Halloween, vilket firades ute i kungsbacka. Men kvällen började redan hos mig med mina favorit tjejer Ebman, Björk och Moa. Lite myspys med pizza, utsmyckning och många goa skratt. Sedan begav vi oss ner till stationen för att ta bussen till Ebba. Men som otur är missar vi bussen och men Edmans lilla pappa räddar våran kväll.

Kvällen ska spenderas med min pojkvän och en bra film. Sedan väntar "Ensam mamma söker" som jag så tvingar mig till att titta på varesig jag tycker om deltagarna eller inte så måste jag bara! Just det, har glömt att berätta att vi har fått en påökning i våran "sylt produktion" från och med nu kan man också köpa "Äpplechutney" som snart kommer att säljas.

Sköt om er / Johanna

RSS 2.0