To me you're like a growing addiction that I can't deny, Won't you tell me is that healthy, baby.

God morgon, eller god middag för mig. Morgonpigg som jag är var jag upp 07.00 glad och munter som alltid för att åka och jobba. Detta kanske inte är hela sanningen, men jobba gjorde jag i alla fall. Nu sitter jag hemma och väntar på nästa 3-timmars pass som börjar 17.30. Som tur är väntar två favoriter på mig hemma, och denna gången är de fyra år äldre. Ikväll blir det film mys med Clara och Ted


Throw rocks at them!

Känner att jag inte har gjort så mycket vettigt denna veckan som gått. Varför ska vissa veckor vara sådana? När man för en gångs skull inte har så mycket i skolan så känner man sig inte riktigt lika behövd som när man har en massa prov att plugga till. Fast jag vet ju att när jag väl sitter där med böckerna i handen så längtar jag till just de veckorna då jag inte har något allt och bara kan slappa och njuta. Hade det varit sommar och sol hade jag såklart njutit på en helt annan nivå, men nu är detta inte sant och det kommer aldrig att hända. Känns det som.
Jag har i alla fall varit duktig och tränat två dagar i rad och till följd av detta har jag en enorm träningsverk som gör att jag inte kan gå normalt utan gör att jag ser helt rubbad ut, enligt mig!


Good tomes are the hardest to understand

Snart blir det gymmet med mina smultron, men först frukost
Ikväll väntar en stor tårta på mig för att min (jobbiga) lilla syster fyller 14 idag. Kanske inte det bästa om man vill få lite muskler men det finns undantag.
Hittade en kön låt idag, spana in den: The weeks, Hold it kid


And I'd give up forever to touch you 'Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be I just don't want to miss you tonight

Jag kan verkligen säga att jag tagit tag i det där med träningen. Idag åkte jag till Frillesås för att sedan gå ute på en 2 timmar lång Power walk med Clara. Jag kan säga att det verkligen känns i benen att jag varit ute, men jag behöver det och det känns verkligen bra.
Gårdagen spenderade jag med Clara och Martin och lite plugg.

Just nu har jag mycket som snurrar i mitt huvud. USA, Balen, Studenten, Ayia Napa, Jobbet,  Körkort, Skolan och kärleken. Känns som listan aldrig tar slut med jag längtar verkligen tills allt är över och jag bara kan ta det lugnt. Har blivit lite mycket för mig denna hösten och vintern med allt, så jag förtjänar verkligen lite "semester". Men jag har en sak som snart ska hända och som jag ser fram emot väldigt mycket.
Om exakt tre veckor idag sitter jag och får min tatuering, är så himla taggad och spänd och vill bara att det ska hända idag. Det är något jag velat göra i flera år. Men nu får jag verkligen göra det.

Lägger upp lite bilder från min helg då vi gjorde middag i Mölndal och hade en super kväll med mina smultron. Tror att bilderna säger det mesta ;)












In love with a butterfly

Japp det har hänt igen, jag har gått och blivit förälskad i en klädkollektion! Denna gången är det H&Ms nya kollektion Vintage garden. Här är några favoriter som kommer bli mina så fort de kommer.

 



Love Johanna


You're a song, Written by the hands of God, You own the place where all my thoughts go hiding

Äntligen är det bokat. Den 10 februari sitter den på min rygg. Längtar så himla mycket men är samtidigt lite rädd för att det ska göra jätte ont. Efterssom jag är en liten mes som knappt vågar ta en spruta så hoppas jag iaf att detta ska gå min väg för en gångs skull.
Ledig från skolan imorgon vilket innebär sovmorgon och en lång frukost-time. Sedan bär det av till gymmet med mina pärlor för att bli vältränade inför Cypen.
På tal om detta har jag fått Cypen noja och tänker bara på hur kul vi kommer ha det, dag in och dag ut! Planerar vad jag ska ha för kläder, skor, väskor, mat. Allt möjligt! Längtar så himla mycket.
Nu väntar en en god film och en nybäddad säng på mig! sweet dreams!

Love Johanna

She lives in a fairy tale, Somewhere too far for us to find!

  1. Fika
  2. Plugga
  3. Jobba
  4. Plugga
  5. Sova
  6. Plugga

Kan man ha en bättre dag? Hade ialla fall två inställda lektioner och en mysig promenadi solen med Moa och Edman. Ska snart fika med Clara och hoppas att min dag fortsätter lika bra som den började!
Lägger upp världens bästa låt, lyssna och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=m9CPwuWteHA

Love Johanna


11 januari

Nu har kampen om den perfekta kroppen börjat, alltså träningen inför balen, studenten och viktigast av allt Ayia Napa! Ska bli av med ett par kilo och framför allt få fram de där rutorna som blygsamt gömmer sig under naveln.
Det blir en start på mitt nya liv, och en början på att faktiskt lyckas med mitt nyårshäfte. Nu är det bara grovt bröd och grönsaker som gäller.

Första "riktiga" skoldagen var värre än värsta kräksjuka. Kan vara den jobbigaste dagen på länge. Var inte speciellt munter imorse när klockan skrek på mig att gå upp. Som tur var stod det te och väntade på mig. Kvällen bjuder på pluggning och ugglande framför tv,n! Kanske blir det en liten träningsrunda om vädret tilllåter.



Love Johanna

10 januari But do I really feel the way I feel

Har haft en riktigt undehållande helg. Fredagskvällen började hos Emelie och Lisa med kladdkaksbakning för att sedan dra oss ut till backarna. Sedan väntade bastubadning med Ziko.
Lördagen har jag spenderat på jobbet och sedan med Emiliha, Emelie och Ziko. Vi begav oss till kungsbackas ända ställe för oss småflickor och dansade skorna av oss hela natten.
Idag ska jag bara sova och titta på film, eller kanske inte bli så mycket sådant för jag ska jobba ikväll!


7 januari You look at the world with a smilin' eye, And laugh at the devil as his train goes by!

Tog mig en tripp litt Götet idag med min mor och syster för att kolla på diverse fyrbenta varelser. Efter det begav vi oss hem i gylan, och jag kan lova att jag aldrig kännt något så kallt i hela mitt lite. Jag som är halvnorsk borde ju vara van vid detta väder, men icke som nicke! Kinderna exploderar och munnen stelnar. Öronen ska vi inte prata om, de finns troligen inte kvar längre. Synd att man inte hade någon som kunde värma en när man kom hem bara...
Nu kom jag precis hem från 3 timmars jobb så gick hyffsat bra, fick dessutom sms från Moa som kommer hem imorgon! Blev överlycklig för jag har saknat henne så himla mycket.
Imorgon väntar årets första skoldag, men hör och häpna! Det är bara fem veckor kvar tills det blir lov igen, då får ni se upp i backarna.

På tisdag får jag reda på vilket datum jag ska få min efterlängtade tatuering.


6 januari Every second counts 'cause there's no second try, So live like you'll never live it twice, Don't take the free ride in your own life!

Två artikel analyser som har med religion att göra är det jag ska ägna min sista dag på mitt sista jullov till. Blev väckt imorse av jobbet och dem ville att jag skulle vara på jobbet inom en halvtimma, nyvaken som jag var sa jag: snöar det? Men tillslut blev det ett nej och istället blir jag utdragen av mamma för att skotta snö.
Mën måste säga att det är underbart med snö, var jätte mysigt igår när vi satt hos Jacob med goa vänner och spelade TP och tog det lugnt. Han hade SJÄLV, hör på alla killar. Jacob hade själv lagat en kycklinggryta och till efterrätt väntade det tårtot i stora lass.
Duktiga som jag och ebba var "vann vi allt" enligt oss. Fast vi egentligen låg sist genom hela spelets gång förutom på slutet då vi tog igen och sopade gatan med de andra.
Klantliga är vi också, vi hade ansträngt oss riktigt ordentligt och köpt en rosa ros med rosa papper till Jacob. Galen i shopping som jag är var jag tvungen att gå in på Lindex och prova underkläder, och gissa om inte vad! Vi glömmer rosen i omklädningsrummet och kommer på det först när kungsmässan har stängd. Så vi fick improvisera ihop en present!

Imorgon börjar skolan, men först blir det mässa i gbg med familjen och sedan på kvällen väntar jobbet i tre timmar. Hoppas att morgondagen går jätte fort, för på fredag kommer MOA HEM!!!

Lite sent kanske, men här kommer bilderna från juldagen:











5 januari

Bio är något som jag alltid uppskattar och älskar men det jag såg igår var helt sjukt!! Paranormal activity måste jag säga är det sjukaste filmen jag sett i hela mitt liv. För er som är spökrädda är denna film inte något, vilket kan bevisar genom att jag flera gånger under filmen rös genom hela kroppen. Händerna var svättiga och håret reste sig. Och jag som tyckte att Gasten var äcklig...
Ikväll väntar middag hos Jacob med trevligt sällskap och efter det får vi se vad som händer. Resten av veckan är fullspeckad med jobb födelsedagar och utställningar, wish me luck.



Hittade denna video på en kille i USA som är helt fantastisk. Man kan säga att han flyger genom luften.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6364413.ab


// Johanna



4 januari I'm steppin' around in the desert of joy! Baby anyhow I'll get another toy. And everything will happen and you wonder

Kände för att ta tag i mig själv lite gran så idag har jag slagit till med stort, jag tackade nej till jobbtiden ikväll och har istället planerat att ta en tur in till bergakungen för att se på Paranormal activity. Är dock inte så säker på att jag kommer klara mig hela filmen när jag inte ens klarar av att gå genom gasten på liseberg utan att köra ner huvet i framförvarandes luva. Men jag har bestämt mig för att klara mig igenom dessa få minuter av skräck och med ett trevligt sällskap vid min sida kommer det nog fungera.
I värta fall får jag ta med mig ögonbindel och öronproppar för att få en liten ro inatt när jag ska sova. Inte speciellt peppande när min syster säger: "Till och med trailern är skit äcklig".
Och som min trogna bäste vän har jag packat ner nassprayen, har dragit på mig någon hemsk förkylning som bara förjer efter mig vart jag än går. Är dock kanske inte så konstigt då jag sitter ute när det är -15 i linne? Men, men jag får skylla mig själv! Har köpt en underbar ulljacka med en supergo luva som sitter som en smäck.

Eftersom jag kände mig lite nere idag tog jag tag i saken och slog en pling till min alltid trogne shopping-kompis Johanna Björk. Började med att jag övningskörde till henne och sedan drog vi vidare till Kungsmässan för några timmars "perfekta klädletande" och fika. Tiden gick riktigt fort men jag fick med mig allt jag önskade. Det blev en ursnygg grå kavaj med svarta detaljer och till denna ett par matchande svarta klackar som kommer att klä mina fötter vaje helg i framtiden. Fick också med mig en underbar tröja.

Imorgon väntar middag hos Jacob, och jag förlitar mig på hans ord och hoppas på en underbar middag med trevliga vänner. Efter detta tror jag att vi ska bege oss ut i Göteborg då jag får tillfälle att använda mina ursnygga kläder.

Hoppas verkligen att alla har haft en supervecka med mycket festande, för mig har det dock gått lite överstyd så jag har bestämt mig för att ta det lugnt med utelivet (i några dagar iaf). Nyår var underbart med mycket god mat, goa vänner och ett gäng överraskningar.



30 december

Morgonen började med en tripp till banken för att därefter hämta maten till festen. För idag är det mammas födelsedag vilket kommer firas med skumpa och partaj. Inte så kul för mig då jag ska upp och jobba 06.00 på nyårsafton men det är bara att bita ihop och tänka på allt kul jag kan ha för de pengarna.
Imorgon väntar middag hos björk med Johanna Edman och lille Carl (BC) och sedan fest ute i Onsala med goa gamla vänner.




RSS 2.0